Home Ervaringen Friesland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegsterfriesland.nl


  Waarzegsters uit Friesland kijken in de sterren
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzegsters Daghoroscoop  Stier door  waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door  waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door  waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door  waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door  waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door  waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door  waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegster Blessed
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Friesland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Friesland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Friesland.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegsterfriesland.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Friesland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Blessed
  Ervaring met waarzegster Blessed
  Dankjewel lieve Blessed.
Wat jij doet is zo fijn, je geeft vertrouwen en positiviteit.
Jij bent ook een super leuke persoonlijkheid.

DANKJEWEL.
Liefs, Karin.




Ervaring van Karin met waarzegster Blessed   Ervaring van Karin met waarzegster Blessed   Ervaring van Karin geplaatst op 25 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Blessed  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Blessed
  Ervaring met waarzegster Blessed
  Lieve Blessed, ik moest echt even een bericht achterlaten voor jou. Ik belde je net op, in de war en down. Je hebt in een korte tijd veel positieve boodschappen meegegeven. Jouw voorspellingen blijven dan ook hetzelfde in positieve zin. Bedankt voor vandaag en de andere keren. Je bent een superlief mens met leuke humor. Ik bel je gauw weer en hopelijk dan met goed nieuws dat er weer contact is met F. Liefs, FF hopelijk weet je wie ik ben. Xx.




Ervaring van FF met waarzegster Blessed   Ervaring van FF met waarzegster Blessed   Ervaring van FF geplaatst op 19 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Blessed  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Blessed
  Ervaring met waarzegster Blessed
  Over deze lieve vrouw schrijf ik direct een getuigenis.
Niet alleen ontzettend lief en zeer toegankelijk, maar ook super duidelijk.
Door haar heb ik nu echt vertrouwen dat het goedkomt.

Ik ben haar zeer dankbaar.

Veel liefs, Karin xx.




Ervaring van Karin met waarzegster Blessed   Ervaring van Karin met waarzegster Blessed   Ervaring van Karin geplaatst op 13 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Blessed  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Blessed
  Ervaring met waarzegster Blessed
  Hartelijk dank voor de reading. Ben er blij mee .




Ervaring van San met waarzegster Blessed   Ervaring van San met waarzegster Blessed   Ervaring van San geplaatst op 11 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Blessed  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Blessed
  Ervaring met waarzegster Blessed
  Blessed, dankjewel dat je er altijd voor me bent.
Je bent echt zo leuk om mee te praten Kan niet meer zonder je. Ik ben echt heel blij met de mooie reading. Spreek je snel weer XXX.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Blessed   Ervaring van Anoniem met waarzegster Blessed   Ervaring van Anoniem geplaatst op 6 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Blessed  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Blessed
  Ervaring met waarzegster Blessed
  Wauw en nog eens wauw Blessed by Blessed.
Ze verteld het verleden en de toekomst. Verleden klopt als een bus. Toekomst heb ik vertrouwen in.
Dankjewel voor het vertrouwen. Kom snel terug.

Xxx.




Ervaring van Bloempje met waarzegster Blessed   Ervaring van Bloempje met waarzegster Blessed   Ervaring van Bloempje geplaatst op 28 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Blessed  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Blessed
  Ervaring met waarzegster Blessed
  Een hele vrolijke en vlotte dame die zegt waarop het staat zonder veel poespas. Geeft je een geruststellend gevoel maar vertelt wel wat er in de kaarten staat zonder er doekjes omheen te winden.




Ervaring van Ruby red met waarzegster Blessed   Ervaring van Ruby red met waarzegster Blessed   Ervaring van Ruby red geplaatst op 26 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Blessed  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Blessed
  Ervaring met waarzegster Blessed
  Lieve Blessed,
Super bedankt voor je reading en je liefdevolle adviezen. Ik zal mijn kracht zeker met mijn leren bewaken en leren liefdevol te spiegelen.

Blessings, de dame die 2 keer vlak achter elkaar belde.




Ervaring van L. met waarzegster Blessed   Ervaring van L. met waarzegster Blessed   Ervaring van L. geplaatst op 18 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Blessed  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Blessed
  Ervaring met waarzegster Blessed
  Dank je voor de mooie reading en de bevestiging die je mij gaf.




Ervaring van M met waarzegster Blessed   Ervaring van M met waarzegster Blessed   Ervaring van M geplaatst op 13 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Blessed  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Blessed
  Ervaring met waarzegster Blessed
  Dag Blessed. Dank voor het fijne gesprek en ik kan het heel goed plaatsen. Fijn dat je zo gedetailleerd bent. De rust is teruggekeerd. Dank je wel en tot gauw. Gr, Rita.




Ervaring van Rita met waarzegster Blessed   Ervaring van Rita met waarzegster Blessed   Ervaring van Rita geplaatst op 22 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Blessed  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Blessed
  Ervaring met waarzegster Blessed
  Wauw wat een mooi persoon, een hele aangenaam gesprek gehad. Ik voelde me erg op me gemak, bovendien is ze echt een powerwomen. Doet haar best om het uiterste voor je naar boven te halen, vele dingen kwamen me bekend voor. Ik wacht in volle moed af op haar voorspellingen, dit is mijn medium vriendin geworden wat is ze fijn zeg.




Ervaring van mira met waarzegster Blessed   Ervaring van mira met waarzegster Blessed   Ervaring van mira geplaatst op 20 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Blessed  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Blessed
  Ervaring met waarzegster Blessed
  Wauw, wat een prachtige reading heb ik zojuist gekregen van Blessed. Zij komt zo overtuigend over. Als het uit gaat komen zoals zij het mij voorspelde dan zijn de wonderen echt de wereld nog niet uit. Ik ga het universum vragen mij ook een handje te helpen. Dank je wel lieve Blessed, ik zoek je zeker weer een keer op, jij bent top.




Ervaring van Pauline met waarzegster Blessed   Ervaring van Pauline met waarzegster Blessed   Ervaring van Pauline geplaatst op 16 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Blessed  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Blessed
  Ervaring met waarzegster Blessed
  Aardige, eerlijke en meelevende mevrouw. Medium die overtuigd haar reading brengt. Goede aanwinst voor de Mediums Online website.




Ervaring van anon met waarzegster Blessed   Ervaring van anon met waarzegster Blessed   Ervaring van anon geplaatst op 15 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Blessed  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Waarzegsterfriesland.nl - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Waarzegsterfriesland.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegsterfriesland.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegsterfriesland.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden